Tilat

Kaskimaan Hoivakoti Oy on perustettu vuonna 2003 Svedjan tilalle Karjaalle. Hoivakodin päärakennus on maalaistalo ja pihapiiriin kuuluu ulkosauna, tallirakennus ja ulkovarasto.

Päärakennuksessa on 16 asiakas huonetta. Yksi huoneista toimii kahden hengen huoneena. Osa huoneista sijaitsee talon toisessa kerroksessa.

Yhteisinä tiloina päärakennuksessa on kaksi oleskelutilaa, ruokasali ja askartelutilat. Molemmissa kerroksissa on omat keittiöt. Vaatehuoltohuone ja wc/suihkutilat sijoittuvat asiakas huoneiden läheisyyteen.

Piha sauna sijaitsee päärakennuksen sivustalla. Rakennuksessa on takkahuone, pukuhuone, ja wc kylpyhuoneen ja löylyhuoneen lisäksi. Kesäisin piha saunan ulkokatoksessa on mahdollisuus pulahtaa porealtaassa.

Hoivakodin sisäpiha on turvallinen ulkoilla. Piha alueella on istutuksia, hyötykasveja ja kasvimaa. Piha alueelta löytyy 3 grillipaikkaa sekä katettu tupakointi paikka.

Pihan keskustassa sijaitsee kierrätyspiste jätteille. Toimimme Greencare palveluntuottajina, jolloin kestävä kehitys on meille luontaista.

Tallirakennuksessa on neljä standardien mukaista karsinaa, kanala ja pupula. Tallirakennuksesta löytyy säännösten mukainen lantala, pesupaikka, heinävarasto, työkalupiste, puutyöverstas, lämmin tallitupa, muonahuone ja varustehuone.